Albertus Magnus Groningen, je blijft er mee lachen

19-09-2010 18:43

Studentenvereniging Albertus Magnus te Groningen, wie kent ze niet. Dit semi-corps, ‘knorren’ voor echte corpsleden, kwam de laatste jaren al veelvuldig in het nieuws. En doorgaans niet positief maar gelukkig wel lachwekkend voor de liefhebbers van leedvermaak.

Zo was er de jongen die zichzelf tijdens een kroegcommissie-ontgroening van Albertus Magnus in coma dronk. Niet grappig natuurlijk, ware het niet dat hij zichzelf in coma dronk met…water.

Of wat dacht u van het bezopen Albertus Magnus-lid dat zich, gekleed in sinterklaaspak, met wasbenzine liet overgieten en vervolgens een medestudent vroeg de handel aan te steken? Misschien kenmerkend voor een Albertus Magnus-lid, misschien ook wel niet, maar de medestudent in kwestie stak de bezopen sinterklaas daadwerkelijk aan. De goedheiligman liep nare brandwonden op, de aansteker wordt momenteel vervolgd.

En deze week was het weer feest met de poloshirt- en parelkettingdragende hockeykids van deze AHC-club uit Groningen. Meisjesjaarclub Fatelle ’09 liet zichzelf tijdens een fijne culturele vakantie op Chersonissos of iets dergelijks uitgebreid topless fotograferen. De foto’s waren natuurlijk alleen voor intern gebruik bestemd, maar zoals dat gaat met muffige studentenverenigingen blijft alles wat binnenskamers moet blijven vooral niet binnenskamers.

Resultaat: een paar eerlijke Hollandsche ferme jetsers, helemaal gratis en voor niets op het wereldwijde web, en een kleine zes triljard hits op “jaarclub Albertus Magnus Groningen Fatelle naakt” op Google. Per seconde. (Doet u overigens geen moeite: alle verwijzingen naar Fatelle zijn verwijderd, inclusief Hyves-pagina’s en jaarclubpagina’s.)

Mooi werk weer meisjes van Albertus Magnus! Ook namens Vindicat: b’va!