Kijkbuiskansen: Body of Proof, overlopers & Wibi Soerjadi

30-03-2011 18:00

Overlopen naar Noord-Korea, 23:35 uur, Canvas – In de jaren zestig besloten vier Amerikaanse soldaten dat de Noord-Koreaanse heilstaat waarschijnlijk stukken leuker was dan het verderfelijke Amerikaanse imperialisme en staken de grens tussen zuid en noord over. Ze waren toch in de buurt. Drie van hen kregen spijt en keerden terug, de vierde woont er nu nog en doet zijn verhaal.

Panicroom, 20:30 uur, RTL 8 – Degelijke, onderhoudende thriller over moeder en kind die tijdens een inbraak in hun stulpje de panicroom invluchten. De inbrekers willen echter ook die panicroom in.

Profiel: Wibi Soerjadi, 23:00 uur, Nederland 2 – Wibi is pianist. Wibi is gek op Disney. Wibi is de leukste gast van Ivo Niehe. Op een dag viel Wibi in en verloor hij tijdelijk zijn gehoor. Hoe maf is dat? Een pianist die zijn gehoor verliest? moet je net Wibi hebben. Onze Wibi.

Online: is God dikmakend?

Gisteravond ging Body of Proof in première op ABC. Een voormalig neurochirurg werkt nu als medisch expert voor de rechtbank en lost – surprise surprise – op onorthodoxe wijze misdaad op. U raadt het al: Body of Proof is een genreserie, met een beetje CSI hier en een beetje The Closer daar. Zo doorsnee dat het wel weer een succes zal worden. Liefhebbers van House moeten in ieder geval kijken, omdat de vrouwelijk lead dezelfde hooghartigheid zou hebben als onze geliefde chagrijnige heelkundige. S01E01.

Vers: Lights out (S01E12), Law & Order: SUV (S12E20), NCIS (S08E19) en Traffic Lights (S01E08).

Hellcats, One Tree Hill en Glee zijn on break.

Jon Stewart fileert messcherp de speech van Obama over waarom de VS ingrijpt in Libië, en neemt voor het gemak de vorige presidenten even mee. Hij snapt alleen niet waarom Obama zo geïrriteerd doet en vraagt zich af welk bloedbad wel in het nationaal belang zijn. De essentie zie je in de clip beneden. De gast is een man die robotvesten maakt voor verlamde mensen. Cyborgs FTW.

In The Colbert Report legt Stephen zijn vinger op de zere plek van het Christendom. Hoewel Jezus fit is, zijn zijn volgers dat niet. Seculieren blijken veel dunner dan gelovigen. Religiegrappen galore.

The Daily Show With Jon Stewart Mon – Thurs 11p / 10c
America at Not-War – Obama’s Pragmatic Foreign Policy Decisions
www.thedailyshow.com
Daily Show Full Episodes Political Humor & Satire Blog The Daily Show on Facebook