Straatstijl: Matt & Kim-concert in Club Bitterzoet

01-04-2011 10:00

Matt & Kim: een energiek electropoppy duo uit Brooklyn dat liever op een kruk of drumstel staat te dansen dan suf een riedeltje hitjes afspeelt. Het publiek dat hierop afkwam in de Bitterzoet was gemixed, net als hun outfits. Van buitengewoon lelijk tot heerlijk origineel.



Mooi rood is niet lelijk, en vooral niet als je het lekker vaak laat terugkomen in je outfit. Panty, lippen en truitje in dezelfde kleur en een simpel taillerokje om vooral de aandacht niet van het rood af te leiden. Beste detail van deze outfit is het vlindertasje; matchend, maar op zichzelf bijzonder genoeg om zelfs het meest suffe setje uit het slop te trekken.


Deze hipster-boots zijn perfect om lekker op te dansen en springen (noodzakelijk bij Matt & Kim’s ADHD-deuntjes), maar een skinnyjeans zou ze mooier uit laten komen. Bij de legging van zijn danspartner staan ze ongetwijfeld beter, kan ze gelijk die rode Nikies in de sportschool laten staan.


Eindelijk eens een DJ met een hoedje, in plaats van alleen het publiek waarvoor hij draait. Een enigszins bijpassend shirt was leuk geweest, maar dit matcht dan wel weer met zijn eclectische DJ-stijl.


In het Bitterzoek publiek zijn uiteraard ook hoedjes te vinden. Dit oubollige –maar daardoor juist leukere- exemplaar viel op door de bijpassende blik van de drager: chapeau!


Uw eigen straatstijl verslaggever Steffie, in zwart met hoge-taille bloemenrokje en glimmende ballerina’s.