Rondje van Pavlov’s blogback

03-04-2011 21:25

1. Laat je likken Mmmm. Skittles. Undercover M&M’s van gom die zo zoet zijn dat je mondhoeken richting wenkbrauwen krullen als je er één open bijt. De regenboogsnoepjes zijn zo chemisch dat je vingers al naar troetelbeertjes ruiken zodra je in het zakje grabbelt. Gelukkig heeft de producent een perfecte fix voor dit probleem. Interactieve video op zijn best (meer hier). Zeker als je een furrie bent.

2. Vergane glorie
Het is eigenlijk te treurig voor woorden, een samenwerking tussen twee gevallen entiteiten. Welke schlemiel kijkt er tegenwoordig nog naar Jackass, het ooit zo spraakmakende half uurtje televisie gevuld met scrotumnieten, baltrappen, anuswaxen, biersquiten, poepdouchen en wat dies meer zij? Of naar Britney Spears, het tieneridooltje dat haar dalende populariteit probeerde te compenseren met schedelscheren, poesmoonen en kliniekbezoekjes? Ondanks dat laatstgenoemde vanwege tijdgebrek uit de film van eerstgenoemde werd geknipt, was tijdens Jimmy Kimmel Live te zien hoe La Spears de Poo Cocktail Supreme onderging. (EdJ)

3. 100 keer game over
Er zijn duizenden manieren om te sterven. Opgeblazen worden in een ruimteschip bijvoorbeeld. Andere zijstraat: Opgegeten worden door zombies. Of tegen een jungleslak aanlopen. Al deze creatieve vormen van de pijp uitgaan komen voorbij in een briljante compilatie van game overs in oude games. Nostalgie met exploderende pixels.

4. Plassen in het openbaar 101
Koninginnedag is weer in het vizier. Dat betekent zuipen en om het kwartier wanhopig op zoek gaan naar een vrij toilet of een politievrije steeg. Je kan natuurlijk in bierblikjes, flesjes of bekers je behoefte doen tussen de duizenden mensen op het Rembrandtplein, maar er is maar één duw nodig om je te ontmaskeren aan de loshangende slinger uit je broek of kletsnatte broekspijpen. Daarom hier zes handige trucjes voor mannen met een ongeduldige blaas om ongezien in het openbaar te urineren op de verjaardag van Hare Majesteit de Koningin.

5. Google doet grapje
Hoi, mijn naam is Paul McDonald, ik ben product manager van Gmail. In een goedkoop blauw shirtje met zeefdrukprint probeer ik goedgelovige mensen die niet doorhebben dat het 1 april is, om de tuin te leiden door een ingehuurde mimespeler met stropdasje veeg- en likbewegingen in het luchtledige te laten maken. Zodat je sneller je mailtjes kunt versturen. Geen toetsenboord meer nodig hebt. Er dus geen koffie over heen kan morsen. Het snoer van je muis niet verstrikt raakt in dat van je draaitelefoon.

6. Hawking en Einstein doen 8 Mile
Wie is de grootste natuurkundige: Stephen Hawking of Albert Einstein? De een kwam met de relativiteitstheorie, de ander met een theorie over alles. Als je deze twee grote geesten met elkaar wil meten, zit er maar een ding op: je laat ze tegen elkaar rappen. Want zoals we allemaal weten, kunnen nerds en natuurkundigen een aardig rijmpje neerleggen.

Rondje van Pavlov geeft elke week een overzicht van de 6 meest opmerkelijke blogposts, interviews, muziek of filmpjes van de afgelopen week.