Cult

WINNEN! 150 EURO!

04-04-2011 15:44

Winnen: 150 euro. Voor jou, van DeJaap-Moderedactie. Omdat het lente is en het dus elke dag rokjesdag. Daar willen wij foto’s van. Veel foto’s. Die ga jij (fashionsta/modemeisje/glossychick/fashiongirl/modeblogster/anders namelijk…) maken. Wie als eerste 50 unieke foto’s weet aan te leveren wint die 150 euro. Hoef je niks voor te kunnen, behalve 50 keer op het knopje van je camfoon te drukken. Makkelijker geld verdienen kan alleen door extra studiebeurs te lenen bij het IBG DUO. Vergeet het vooral niet door te geven aan al je vriend(inn)en want onderlinge competitie is de bom en in een groep samenwerken en die 150 euro verdelen ook. Een jury bepaalt of er wordt voldaan aan alle eisen en welke van de ingezonden foto’s als eerste binnen zijn.

Spelregels:

– Foto’s moeten van een béétje kwaliteit zijn. Dus iets met buitenlicht en minimaal 4 megapixel zeg maar.

– Gaarne foto’s van mensen die iets met fashion hebben. Zie eerdere foto’s. Gewone mensen in gewone kleren wil niemand naar kijken.

– De 50 foto’s moeten uniek zijn. Dus niet 50 keer dezelfde persoon of 50 verschillende personen op dezelfde locatie.

– Foto’s kunnen per stuk worden aangeleverd (we zullen ze eerlijk per persoon tellen) of in één keer per 50.

– Wie als eerste 50 foto’s heeft gemaakt en ingeleverd wint. Jury bepaalt. Geen correspondentie over mogelijk.

– Alle foto’s, dus ook die van niet-prijswinnaars, worden gepubliceerd op Mode.DeJaap.nl en/of DeJaap.nl, met naamsvermelding en eventuele link naar eigen website. Daar ga je dan mee akkoord als je meedoet.

– Tweede tot en met laatste inzenders hebben pech. Hun troostprijs is publicatie van de foto’s.

Inzenden naar: [email protected]

START!