Rondje van Pavlov’s blogback

06-04-2011 21:17

When Harry met Sally 2 – vernieuwd en verhipt
When Harry met Sally: één van de bekendste romcoms ooit, met één van de bekendste restaurantscènes. Daar zit meer in, dachten regisseur Rob Reiner en hoofdrolspeler Billy Crystal. Meg Ryan werd vervangen door Helen Mirren, de personages werden een stuk ouder gemaakt, en men leende een paar ‘elementen’ uit films die tegenwoordig succesvol zijn. Voila! Een sequel is geboren.

In a world…..where some dude wants to be president…
Er gaan schattingen dat Obama meer dan een miljard dollar uit zal geven aan zijn herverkiezingscampagne. Zonder een dikke bankrekening en een gezonde dosis charisma kom je als concurrent dus niet ver. Tim Pawlenty wil wel president worden, maar is gehandicapt door een combinatie van een lulletjerozenwater-uiterlijk gekoppeld aan een overdosis grijsheid met een vleugje saai. Wat moet zo’n vent dan doen? Pawlenty koos voor de over-the-top Hollywood/Jerry Bruckheimer aanpak. Check hier zijn antwoord op Obama’s herverkiezingsaankondiging.

De duurste hotdog ter wereld
Het New Yorkse restaurant Serendipity 3 heeft de dubieuze eer van een simpele snack ‘haute cuisine’ te maken. Een hotdog kost daar al gauw een kleine 70 dollar (geen nood, dat is slechts 4 eurocent) en is door Guinness World Records bevestigd als duurste hotdog. Waar te verwachten valt dat het broodje belegd is met diamanten, de saus rechtstreeks uit de pisbuis van here God komt of het een broodje betreft met daartussen de in chili gedoopte chihuahua van Paris Hilton, doet het restaurant het met de volgende matige samenstelling: puur rundvlees gegrild in witte truffelolie, een pretzel geïmporteerd uit Duitsland die getoast is in witte truffelboter, een topping van medaillons van eendenlever (niet eens van ganzen, pff), Dijon-mosterd van zwarte truffels, gecarameliseerde Vidalia-uitjes en ketchup van speciaal gekweekte tomaten.

Ke$ha A capella zonder auto-tune
Al$ af$luiter moet je deze $hit zeker ff checken, $wa. I$ de bom, $upercool en fakking vet. Jeweettog, Ke$ha in tha hou$e! Deze chica kan tantoe lauw zingen, jeweetzelluf. Ook zonder auto-tune i$ deze liedje gruwelijk ma$terlijk. Fuck Idol$ man, thi$ i$ for real!

Het bestaansrecht van de auto-tune was nog nooit zo overweldigend.

http://www.youtube.com/watch?v=OrPOEvdKRAI

Op je dieptepunt moet je stoppen
Richard Branson heeft weer eens een ideetje. Met een miniduikbootje moet naar de diepste oceaanbodems gedoken gaan worden. Want, zo stelt de miljardair, “er zijn meer mensen naar de maan geweest dan er dieper hebben gedoken dan 6500 meter.” De risico’s zijn zoals we van de avonturier gewend zijn weer enorm. De druk op de betreffende diepten is onvoorstelbaar groot; een klein lekje of foutje is direct fataal. Oftewel, een leuke besteding van je zaterdagmiddag. Hieronder een filmpje van hoe het er allemaal uit moet gaan zien.

Mama, wat heeft u een enge lach!
Dit is baby Ivan. Baby Ivan is drie maanden oud. Hij heeft een ontzettend schattige lach. Als je tenminste normaal tegen hem doet. Als je echter de engste lach van de wereld hebt, maakt zelfs het feit dat je zijn eigen moeder bent niet meer uit. Dan schrikt baby Ivan zich kapot. Arm kind. We kunnen hier wel weer leuk om lachen met zijn allen, maar dit kind herstelt hier misschien nooit meer volledig van. Goed, het filmpje.