Kijkbuiskansen: Lola Brood, Robert de Niro, Weeds-tease

17-06-2011 18:00

Lola Zoekt Brood, 20:30 uur, Ned 3 – Herman Brood kan nooit dood want die leeft voor eeuwig voort. Al was het dankzij dochter Lola die van de televisieluwe zomermaanden dankbaar gebruikt maak door op zoek te gaan naar haar vaders erfenis. Samen met Art Rooijakkers zoekt ze mensen op die over Herman Brood kunnen vertellen. En daar zijn er genoeg van, want over Herman Brood heeft iedereen wel wat te zeggen.

A Fish Called Wanda, 22:50 uur, Canvas – Klassieker met John Cleese die in een soort van klucht laat zien het oude niveau van Monty Phytons nog altijd niet verleerd te zijn. Ook met Jamie Lee Curtis.

The King of Comedy, 0:50 uur, BBC 2 – Briljant stukje satire op het sterrendom. Robert de Niro is een mislukte cabaretier en stalker van een bekende talkshowhost, geniaal neergezet door Jerry Lewis. De Niro hoopt via de talkshowhost de aandacht te krijgen die hij als megagrappenmaker zo verdient. Op een bepaalde manier lukt hem dat ook nog.

Online:  voorprettip Weeds

Weeds is een briljante komedie over een voetbalmama in een vinexwijk die wiet gaat dealen om de touwtjes aan elkaar vast te kunnen knopen. Kwaad leidt natuurlijk tot erger en voor ze het weet is de immer frapucino slurpende huisvrouw omgevormd in een keiharde crimineel. De serie is een echte aanrader en hoewel bovenstaande trailer niet heel veel weggeeft, kijken we reikhalzend uit naar seizoen 7 dat start op 27 juni. Alle oude afleveringen hier.

Vers: 16 And Pregnant (S03E09), The Shadow Line (S01E07), So You Think You Can Dance (S08E07).

Geen The Daily Show of The Colbert Report gisteren om onduidelijke redenen.