Kijkbuiskansen: Neonletters, Tegenlicht en nieuwe serie Ringer online

19-09-2011 18:00

Neonletters, 22.00 Ned 3 – Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven maakten eerder samen heel succesvol (in bepaalde kringen) het satirische programma Draadstaal. Vanwege issues met de productiemaatschappij werd dat vorig jaar Neonletters. Vandaag keert het programma terug, met nieuwe en oude typetjes, zoals scootermeiden Mandy en Lisa. Waar vorig jaar de locatie de typetjes dicteerde, zijn de afleveringen nu gecentreerd rondom thema’s zoals feest, angst en geld.

Eagle Eye – 20.30 Veronica – Tieten, schieten en helicopter-film met Shia LeBoeuf.

Tegenlicht: Metamorfose van een crsis 21.00 Ned 2 – Terwijl u en ik krom liggen omdat er zwaar bezuinigd wordt, maken banken nog steeds dikke vette winsten. Hoe kan dat? In Tegenlicht komt een groep gerenommeerde sociologen en communicatiewetenschappers onder leiding van de befaamde denker Manuel Castells aan het woord om alternatieve visies op de crisis te formuleren.

Online: nieuwe serie Ringer met Sarah Michelle Geller

Gisteren ging de nieuwe serie Ringer in première, met Sarah Michelle Geller (Buffy) als hoofdrolspeler. Het gaat over een alcoholische stripper die op de vlucht is voor de maffia en bescherming zoekt bij haar zus, waarmee ze eigenlijk geen contact heeft (beiden gespeeld door Buffy). Geen spannende vampierenliefde, maar wel geheimen en intriges. De reviews zijn gemengd maar overwegend positief. Check S01E01.

Fans van kostuumdrama halen hun hart op met de start van het tweede seizoen van het historische BBC-drama Downton Abbey. S02E01.

Veel buzz op Twitter voor The World’s Most Dangerous Roads, ook BBC. Sinds gisteren vers S01E03.

Ook vers: Project Runway S09E08.