Kijkbuiskansen: Jennifer Love-Hewitt, Ajax en dwergwerpen

18-10-2011 18:00

The Client List, RTL8, 22:30 uur – Jennifer Love Hewitt geeft vanavond happy endings in een onschuldig ogende massagesalon, in The Client List. Dit omdat manlief niet meer kan werken en er toch brood op de plank moet komen. Jennifer heeft er veel plezier in, ondanks dat ze zich soms een beetje vies voelt. Een verademing om Jennifer eens in een meer hoerig rol te zien dan altijd maar dat degelijke tutje van Ghost Whisperer. Alhoewel: de tuttigheid en het moralisme liggen ook in deze film op de loer.

Over leven met kanker, NED1, 19:25 uur – iets anders en in het geheel niet grappig of geil: kanker. De kans dat ook u aan kanker bezwijkt is aanzienlijk. Daarom is het maar beter uw voorland te verkennen vanavond in de eerste aflevering van Over leven met kanker. De hele mallemolen van chemotherapieën, bestralingen, hoop, wanhoop en zelfs experimentele behandelingen passeren de revue. Niet leuk, wel realiteit.

Champions League: Dinamo Zagreb – Ajax, NED3, 20:45 uur – De voetballiefhebbers kijken vanavond natuurlijk naar Ajax in de hoop dat de Amsterdamse club eindelijk weer eens wint.

Online: Nevermind the Buzzcocks en dwergwerpen

Een kijkbuis-oversla-advies: Hart of Dixie, een nieuw medisch drama over een New Yorkse arts die in Alabama gaat werken. Ieder romcom-cliche wordt uit de kast getrokken, ieder steoreotype over noord-zuid in de VS wordt bevestigd en dat in maar liefst 22 afleveringen. In de VS loopt het eerste seizoen nu een maand, in Nederland zal de serie ongetwijfeld snel bij Net5 te zien zijn. S01E04.

Wel leuk: Nevermind The Buzzcocks S25E03 met Adam Buxton, Reggie Yates, Margaret Cho, Beverley Knight, Dynamo.

Vers: Bored to Death S03E02. Terra Nova S01E05. House S08E03. Gossip Girl S05E04. How I Met Your Mother S07E06. Death Valley S01E08. Two And A Half Men S09E05. 2 Broke Girls S01E05.

The Daily Show: zijn Mormonen een cult of een normale religie? De Occupy-beweging is net als Hard Rock Cafe. Onderzoeksjournalist Ellen Schultz is te gast, zij heeft uitgevonden dat bedrijven hun werknemers belazeren met pensioenen.

The Colbert Report: In ‘The Word’: banen creëer je alleen door regels te verminderen, bijvoorbeeld de wet tegen dwergwerpen (ja echt, zie beneden). Harry Belafonte is te gast.

The Colbert Report Mon – Thurs 11:30pm / 10:30c
The Word – Look out for the Little Guy
www.colbertnation.com
Colbert Report Full Episodes Political Humor & Satire Blog Video Archive

.