Rondje van Pavlov’s blogback

21-03-2012 21:30

The Walking Office Dead
De overeenkomst tussen een dagje op kantoor en een dagje in de wereld van The Walking Dead? Inderdaad, de zombies. Voeg ze samen en je hebt de ultieme nachtmerrie, the end of the world as we know it.

Lasers vs iPad
Mooi zo’n iPad3, but can you blend it… we bedoelen natuurlijk: kan ‘ie tegen hoogenergetische lasers? Het antwoord blijkt uit onderstaand filmpje. Spoiler alert: nee.

Oeganda heeft een premier en die vindt Kony2012 O.K.!
Nog een keer Kony2012 dan. De dag nadat filmmaker Jason Russell zichzelf op straat aftrok, prees de Oegandese premier Amama Mbabazi de goedheid van de netwerkgeneratie. Ja er kloppen dingen niet, maar Kony is de bad guy. Omdat we niet eens wisten dat Oeganda een werkende regering of zelfs cameratechnologie had (thanks ‘Invisible White Man’s Burden’s’ Children!), hieronder de toespraak van Mbabazi.

Bidhelmpie
Religie is niet iets waar kinderen op een jonge leeftijd veel van begrijpen, maar ze kunnen er wel veel plezier mee hebben. Vaders ook, in plaats van een bidplekje krijgt de vrome moslim ook een bidhelm. LOLZ:

http://youtu.be/5PGls9KIJKM

Fox News is schadelijk voor de gezondheid
Fox News is tenenkrommend slecht. Maar zo slecht dat mensen er dood aan gaan wisten we niet. Dus wel, maar dan moet je wel geloven dat Obamacare doodseskaders inzet tegen ouderen, Obama een islamitische marxistische fascist is en Amerika het allerbeste land ter wereld is. En dan nog, de 86-jarige Hallie Jean Mayes Knauss Culpepper was niet eens een achtergestelde redneck. Lees hier haar verhaal.

Rondje van Pavlov geeft elke week een overzicht van de meest opmerkelijke blogposts, interviews, muziek of filmpjes van de afgelopen week.