Rondje van Pavlov’s blogback

09-05-2012 21:00

General Aladeen says hi Hollande!
Dictators weten elkaar altijd wel te vinden. Kijk maar naar wijlen Moammar en de kleine Napoleon, zo ook General Aladeen uit The Dictator. Hij was er zondagavond als de kippen bij om de nieuwe president van Frankrijk te feliciteren. Al had Aladeen liever iemand die wat vrouwonvriendelijker was op de Franse troon gezien.


Félicitations officielles du Général Aladeen au… door Paramount_Pictures_France

Trailertime
Wie dacht dat de nieuwe Spiderman ruk was, moet deze nieuwe trailer eens kijken. Spinnemannen niks voor jou? Dan iets met echte mannen? Of Supermannen? Misschien een videoblog over de productie van de nieuwste James Bond: Skyfall. Of gewoon alle 00’s uit de spionnenserie:

Teenage Mutant Jedi Turtles
Oké, het moet eens klaar zijn met die My Little Pony: Portal mash-ups, vrouwen die zich kleden als My Little Ponies, of überhaupt kleden. Onze natte geek-dromen komen alleen maar uit als er aan drie voorwaarden wordt voldaan: de Teenage Mutant Ninja Turtles, lightsabers en Star Wars samen. O, wacht. Nee, nog niet. Ga door. Aah.

Zand, strand, verloren jeugd
De hele wereld bestond uit zand toen we klein waren. En plastic. Met die twee elementen van plezier konden we hele dagen vullen, en ook onze broeken trouwens. Die dagen in de zon, regen, modder en kattenuitwerpselen zijn niet meer. Augmented Reality laat ons weer even het natte en gebakken zand ruiken.

Money, Power and Wallstreet
Wie maar geen genoeg kan krijgen van de Goldman Sachs-bashende blogs van Matt Taibbi, moet kijken naar de serie Money, Power and Wallstreet van PBS Frontline. In vier uur aan afleveringen, blogposts en meer leer je alles wat er mis ging, nog verder mis ging en waarom het nu nog steeds zo’n zooitje is in de economie. Aanrader!

Christian Bale: een dansende Mrs. Pac-man-cereal etende nobody
Voordat Christian Bale zijn keel schor Batmande of Jack Black rockte als een asperge zaten zij als kinderen in videogame-commercials of erger nog reclame voor op games geïnspireerde cornflakes. Kijk en voel de plaatsvervangende schaamte!

Rondje van Pavlov geeft elke woensdag een overzicht van de meest opmerkelijke blogposts, interviews, muziek of filmpjes van de afgelopen week.