Rondje van Pavlov’s blogback

16-05-2012 21:00

Battle of the bitches
Geschiedenisles was nooit zo leuk als in Epic Rap Battles of History. Waar normaliter vooral historische kerels elkaar de boeken uit vechten, probeert nu het oestrogeen elkaar een verbaal lesje te leren. Filmdiva Marilyn Monroe heeft het niet makkelijk tegen de Egyptische opperprinses Cleopatra, maar bijt desalniettemin stevig van zich af: “Translate this into hieroglyphs: your sandy vagina has a seven-year itch!”



Cute clay cats
Kleine katjes? Cute! Van klei? Cuter! Die met zijn allen in een filmpje spelen?! OMFG supercuuute!1!! Nou, niet dus, kjoetie-poetie poezelaars. Want er is niets schattigs aan Whiskasknagers die elkaar de hersens uit de pan knallen over een grote portie catnip. Hilarisch en knap gemaakt, daarentegen, is het wel.

Moeders om voor eeuwig dag te zeggen
We hebben hem weer gehad hoor, de Moederdag. Alsof je moeder er blij mee is dat je op haar enige vrije weekenddag een dienblad vol beschuitkruimels in haar bed komt storten. Desalniettemin, goed dat je als trouwe afstammeling het verplichte nummertje bent ondergaan. Wij kennen wel een aantal spruiten die, zodra ze de kans hebben, de navelstreng voorgoed door zullen knippen. En neem het ze eens kwalijk, met zulke terrormoeders.

Diepvrieskipfiletjes
Innovatie van het hoogste niveau in het land van de geisha’s. Probleemstelling: Hoe blijf je koel, als een energiecrisis voor de deur staat? Het enige juiste antwoord op deze prangende vraag is: knal de airco uit, kieper de kimono in de prullenbak en trakteer de borstjes op een supercoole bra. Beat the heat met diepvrieskipfiletjes.

http://www.youtube.com/watch?v=nk-5XOUhhTE

Openbaring in beeld
Wat een wraakzuchtige man, die Christus. Geef je hem zijn zin niet, moet je tot in de eeuwigheid verschroeien, verbranden, verhongeren en word je opgezadeld met zweren, blaren en dorst. Boontje komt om zijn loontje, is het dan, en eigen schuld, dikke bult. Hoe de vierde offerschaal ongelovige mensen verbrandt als mieren door een deobus ziet u hier.

http://www.youtube.com/watch?v=UsX7zJF71oI

Vaderdag
Terwijl moeders de afgelopen week in het zonnetje werden gezet, stal een vader de show. De setting: China, een druk kruispunt in een grote havenstad. Een kind van vier jaar klautert enthousiast in de auto naar haar vader, de bestuurder, maar belandt via de deur pats boem op het asfalt. Onze hoofdpersoon twijfelt geen seconde en springt als een ware Bruce Willis uit de rijdende auto. Wonderwel raakte niemand bij de scene gewond. De auto kwam minder gelukkig tot stilstand tegen een boom.

http://www.youtube.com/watch?v=mK9Pdhlbcvg

Rondje van Pavlov geeft elke woensdag een overzicht van de meest opmerkelijke blogposts, interviews, muziek of filmpjes van de afgelopen week.