Rondje van Pavlov’s Blogback

06-06-2012 21:00

Dat The Avengers in de bioscoop draait is natuurlijk een dream come true voor de fanboys -en girls. Hoe kan je dat nog toppen? Heel simpel laat Labish zien, laat ze dansen op Bad Romance van Lady Gaga.

Spaghetti Spiderman
Er is maar een echte spiderman. Dat is niet Peter Parker, Peter Pooper of Incredible Spider-Ham Peter Porker. De echte Spiderman heeft een dikke 70s snor, eet spaghetti, woont bij zijn ouders en weet niet hoe hij met geld of vrouwen moet omgaan. Ja, Spiderman is een Italiaan.

Battleship Earth
Dat het Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention voorbereid is op een zombie-apocalypse dat wisten we al. Maar is de wereld wel voorbereid op een alien invasion? Yep, check deze speeltjes van het Pentagon eens.

Game of Pinterest
Ooit was het heilige internet een plek om te leren, waar mannen antwoorden konden vinden op zulke existentiële vragen als: ‘waar kan ik nog meer tieten zien?’ ‘wat is tubgirl?’, ‘hoe leg ik goatse uit aan mijn vrienden?’ en ‘waar kan ik nog meer tieten zien’?. Toen kwam Pinterest. Opeens kregen vrouwen het voor het zeggen over wat er te zien was op het web. Een titanische strijd is nu in volle gang, maar het is duidelijk: iedereen wint in dit gevecht.

CollegeHumor’s Favorite Funny Videos

The Sky is the Limit
Hoe hoog kunnen we bouwen? Totdat het oliegeld opraakt in Qatar? Wat is praktisch mogelijk, hoe hoog zal het hoogste gebouw ter wereld uiteindelijk worden? En wat voor gevolgen heeft dat voor bijvoorbeeld Ramadan? Deze gasten leggen het uit:

Rondje van Pavlov geeft elke woensdag een overzicht van de meest opmerkelijke blogposts, interviews, muziek of filmpjes van de afgelopen week.