Rondje van Pavlov’s blogback

27-06-2012 20:48

Prometheus en zo
Wie Prometheus heeft gezien in de bios, vroeg het zich waarschijnlijk al af: hoe de fuck-dom kan je zijn mensen? Maar ja, als je ziet hoe de wetenschappers op het schip zijn getraind, begrijp je het meteen.


SPOILER ALERT
Waar draait Game of Thrones om? Tieten… En politieke intriges natuurlijk. Het leek de site Mother Jones leuk om politieke attack-ads te maken zoals we die kennen uit de VS, voor de wereld rondom King’s Landing. Hier vind je ze allemaal. Let wel: SPOILER ALERT!

301
Three -hundred and one – is a magic number. Althans zo lijkt het bij YouTube. Waarom blijft het aantal views altijd op 301 staan? Onderstaande video legt het uit.

@Sweden zegt ‘suck it Colbert’
Kennen jullie Sonja Abrahamsson (@hejsonja) nog? De racistische schone die een tijdje @sweden in beheer had? Nou, als zij mag twitteren voor Zweden, waarom Stephan Colbert niet, vroeg hij zich af. En nu is @hejsonja boos. Gelukkig bevestigt ze daarmee alleen maar het beeld dat de rest van de wereld al had van haar. Koekoek!

R-rated voor kinderen
Helemaal gek van Fight Club of The Shining en kan je niet wachten om dat geluk te delen met je jonge zoon of dochter? Jubel dan! Je hoeft niet langer te wachten! Pixar-animator Josh Cooley tekende scènes uit R-rated- films na en bracht het geheel uit als een – inmiddels uitverkocht – tekenboek. Gelukkig verkoopt ie ook gewoon nog t-shirts in zijn webshop. Misschien ook leuk voor rompertjes.

Psychedelische hippies
Hippies moeten dood. Maar de Trumpeter Swans mogen nog even blijven. Daar mogen zij regisseur Jeff Turboff dankbaar voor zijn. Hij maakte een videoclip bestaande uit 5,016 plaatjes van de iPhone app PhotoTropedelic.

Rondje van Pavlov geeft elke woensdag een overzicht van de meest opmerkelijke blogposts, interviews, muziek of filmpjes van de afgelopen week.