ABC, BKB en de WarRoom slaan de handen ineen!

21-07-2012 15:00


Mensen vragen zich wel eens af hoe we hier in de WarRoom toch aan onze kennis over Amerikaanse politiek komen. Het antwoord? Lezen, veel lezen. Natuurlijk lezen over actueel nieuws, maar zeker ook over achtergronden. Boeken lezen dus en gelukkig heeft Nederland daar een perfecte bron voor: the American Book Center in Amsterdam en Den Haag.

De vraag is dan natuurlijk wat je precies moet lezen, en met die vraag gaat de WarRoom haar trouwe lezers voortaan helpen. Vol trots kondigen wij vandaag namelijk aan dat we een samenwerking hebben gesloten met the American Book Center en Campagnebureau BKB. Elke twee weken kan je op donderdag in de WarRoom een recensie verwachten van een boek dat de moeite waard is als je inzichten wil opdoen voor de verkiezingen van dit najaar. Houd de WarRoom dus in de gaten en loop eens langs het Spui in Amsterdam of de Lange Poten in Den Haag voor de nieuwste geschreven pareltjes rond Amerikaanse politiek.

Met een kaartje voor één van de VS2012-evenementen, georganiseerd door BKB, de Melkweg en de Stadsschouwburg Amsterdam, ontvang je bovendien €2,50 korting op de boeken. Kaartjes voor de President’s Night en het All American Breakfast op 6 en 7 november zijn al te koop via ticketmaster.