“Het is de mooiste tijd van je leven, geniet er van”

07-08-2012 12:17

Hoeveel tante’s en oma’s hebben je dat al wel niet verteld? En dat terwijl jij niets liever wil dan dat papiertje halen omdat Halbe –  al wapperend met een roze papiertje waarom “langstudeerboete €3000,-” prijkt – in je nek staat te hijgen. Toch haalt ook de film Liberal Arts het thema aan.

Josh Radnor, bekend van How I met your mother, speelt de 35-jarige Jesse. Een man die zijn werk haat en niets liever zou willen dan teruggaan naar de tijden waarin hij nog een onbezonnen leven leidde als student Liberal Arts.
Als hij wordt uitgenodigd door zijn voormalig professor Peter (Richard Jenkins) om te speechen op zijn afscheidsdiner laat Jesse zich dat uiteraard niet twee keer zeggen.
Terug op de campus ontmoet Jesse de 19-jarige Zibby (Elizabeth Olsen) een tweedejaars theater studente. De twee praten over hun gezamenlijke passies: muziek en literatuur, maken lange wandelingen en worden -uiteraard- verliefd op elkaar. Maar – zoals in iedere film – ontstaan er moeilijkheden: het leeftijdsverschil speelt hen parten.
Wanneer de film in Nederland vertoont zal worden is nog niet bekend. Wel is hier alvast de trailer te bekijken:

Bron: MovieclipsTrailers