Kunst

David Bowie is back!

01-03-2013 14:24

Na twee jaar, vijf maanden en vijf dagen is het dan eindelijk zover: Bowie is back. Een week voordat het nieuwe album A New Day zal verschijnen, is het album ineens in verschillende landen te beluisteren in iTunes. Vanaf volgende week zal het album ook daadwerkelijk te downloaden en te koop zijn.

‘The greatest comeback album ever’

Helaas mogen onze lage landen zich niet tot dit rijtje rekenen, maar in de landen waar het album al te beluisteren is, is de pers lyrisch, meldt de Volkskrant. Zo schrijft de Britse pers over ‘the greatest comeback album ever’ en ‘the most compelling comeback in rock history’.

‘Where are we now?’

Het is niet de eerste verrassing die Bowie rondom dit album laat gelden. Naast het feit dat het album zelf een grote verrassing was voor menig fan, besloot de 66-jarige zanger op zijn verjaardag op 8 januari de eerste single ‘Where are we now?’ uit te brengen. Nu de rest van het 24ste studioalbum ook online staat, worden wij van ThePostOnline alleen maar nieuwsgieriger naar het nieuwe album van the Thin White Duke. Aftellen maar!