Humor

Wordt condoom snuiven de nieuwste internet meme?

16-04-2013 17:00

In het verleden hebben we kunnen genieten van meerdere rages op het Internet die hoofdzakelijk door kinderen worden verzonnen en verspreid. De hilarische creativiteit van kinderen kent geen grenzen.

Memes die we langs hebben zien komen

‘Planking’ (ook wel The Lying Game genoemd): hierbij gaat men op de buik zo gestrekt mogelijk, roerloos op de grond liggen,met de armen gestrekt langs het lichaam en het hoofd richting de grond,om vervolgens letterlijk als een plank doodstil te blijven liggen. Men laat zich in die positie fotograferen en deze foto wordt via sociaal netwerksites verspreid.

‘Vodka Eyeballing’: men neemt een wodka in via de oogbal. Men plaatst het oog met de oogbal op een borrelglaasje met wodka, drukt deze stevig aan, om vervolgens zonder te morsen het hoofd achterover te slaan. Een populaire variant hierop is ‘Wodka Tamponing’. Hierbij wordt een tampon in de wodka gedoopt en ingebracht op plekken in lichaamsopeningen waar de zon nooit schijnt. Nadat jongedames de rage vaginaal populair hadden gemaakt volgde al snel de anale variant zodat ook de jongens mee konden doen.

Net niet

Niet alle internet memes worden even populair bij de jeugd, zo was de rage ‘But Chugging’ snel uitgeblust. Hierbij werd wijn of wodka middels plastic buisjes in de anus geblazen. (het schijnt dat sommige nare bijwerkingen de hoofdreden was dat deze rage het niet gehaald heeft)

Condooms snuiven

De jeugd staat er om bekend snel op dingen uitgekeken te zijn, vandaar dat het meestal niet lang wachten is op de volgende meme. Het is bekend dat kinderen tegenwoordig soms de raarste dingen snuiven,echter sinds oktober vorig jaar is het ‘Condoom Snuiven’ in opmars.

Een demonstratie van het condoom snuiven:

http://www.youtube.com/watch?v=4Aco2DSCzro