Jurkjesdag, een gewaarschuwd mens telt voor twee

18-04-2013 13:00

Normaliter wordt er helemaal niet afgesproken wanneer het rokjesdag is. Sterker nog, dat is je reinste zonde. Maar aangezien een gewaarschuwd mens voor twee telt en een goede voorbereiding het halve werk is, zet ThePostOnline alvast wat kledij naast elkaar waarvoor je met de benen bloot mag. Vergeet rokjesdag, bij ons is het vandaag jurkjesdag. Stof je pumps en/of gympies maar vast af.

Ichi 4995
Chique wikkeljurkje met een neutraal kleurtje, goed op te fleuren met een paar felgekleurde pumps en een mooie armband. Je kunt met deze jurk los met accessoires. Voor €49,95 van Ichi.

Urban Outfitters 339-
Dit casual jurkje is te verchiquen met een paar killer heels of juist lekker nonchi te houden met een paar goede sneakers. Donker opgemaakte ogen of een felle lippenstift maken hem af. Voor €339,- bij Urban Outfitters.

Mang 2999
Er mooi met een paar donkerrode pumps en een dito gekleurd tailleriempje. Daarmee krijg je een mooi figuur en rood blijft een immer verleidelijke kleur. Voor €29,99 bij de Mango.

Weekday 110
Vroeger, toen je nog knutselde met ecoline, dat is waar deze pastelkleurige ecolineprintjurk je aan doet denken. Ook weer zo’n jurk die met hakken als gympies erg goed te dragen is. Wat fleurige accessoires en je bent lenteproof voor €110,- bij Weekday.

Vila 4995
Pak je sneakers maar vast uit de kast want dit jurkje maakt het leven een beetje comfortabeler. Daarbij een fijn trendy kleurtje. Ook verkrijgbaar in grijs in plaats van zwart. Voor €49,95 van VILA.

HM 995
Spotgoedkoop strandjurkje in fijn fel kleurtje. Kleuren maken het leven nou eenmaal mooier. Nog even en het is weer voor slippers, tot die tijd kun je dit jurkje prima dragen met hakken. Voor €9,95 bij de H&M.

Urban Outfitters 5500
Tijger ontmoet lief jurkjesmeisje. De combinatie tussen stoer, lief en sexy. Leuk voor de festivals ook. Voor €55,- bij Urban Outfitters.

Topshop 4900
Ontzettend chique doch vrij sexy over straat kan dankzij dit jurkje. De kleur trekt alle aandacht en met een mooi paar hakken heb je in deze jurk killer legs. En dat voor €49,- bij Topshop.

Vila 2695
Je kunt dit jurkje opfleuren met een riempje of een lintje om je taille, maar met een paar lieve sandaaltjes is dat helemaal niet nodig. Het indianenprintje maakt het al af. Voor €26,95 van VILA.

Zara 7995
Als je bang bent voor geel, is dit een ideaal jurkje om het even mee te proberen. Met zwarte hakken eronder ben je meteen klaar. Voor €79,95 bij de Zara.