Leven

Het Ferrari-orgasme

26-04-2013 15:00

Vroeger. Toen gehakt op woensdag hoorde en de vis op vrijdagmiddag. Toen seks nog na het huwelijk kwam. Vroeger tijden waarvan de kledingstijl wel weer is teruggekeerd, maar de moraal nog altijd verbannen. En dat is heel vaak heel goed. Vinden we (bijna) allemaal. Behalve dan soms.

Aan de wirwar van waardeloze websites heeft journalist Marleen Jansen haar ‘vallei orgasme’ toegevoegd. Inwijding in de zeven geheimen van het langdurig golvend orgasme, dat wil toch iedere vrouw? Via teleseminars leer je technieken waarvan je niet wist dat ze bestonden én onze Marleen belooft in haar cursus alle vragen te stellen die vrouwen willen stellen, om grip op je seksualiteit te krijgen. Want die grip is eigenlijk een Ferrari die stationair loopt in de garage.

Zwagerman

Vrouwelijke seksualiteit beschrijven aan de hand van auto’s. Van auto’s heb ik geen verstand. Ik heb niet eens een rijbewijs, wat mijn kans op succes in deze cursus aanzienlijk lijkt te verminderen. Ook tast ik daardoor volledig in het duister of een orgasme als een Rolls Royce iets goeds is, of dat je toch een Ferrari moet willen als vrouw. En wat moet Marianne Zwagerman dan, met haar Landrover?

Gelukkig hoef je voor de vallei-orgasme cursus maar 347 euro neer te leggen. Dat is goedkoper dan een Ferrari. En om in de smaak van vroeger te blijven, we moeten toch ook weer op de centen letten.