Met Instagram ergens anders op de wereld

13-05-2013 11:00

Instagram is zo ongeveer de beste uitvinding sinds vuur. Het maakt namelijk de meest afzichtelijke foto een pareltje. Er zitten ook mensen op Instagram met wel degelijk een fotografietalent en sommige van die mensen reizen ook nog eens. We zochten vijf Instagram-accounts die je ergens anders op de wereld brengen zonder dat je ervoor je bed uit moet.

Phantastic420

phantastic
Ooit in Japan geweest? Wij ook niet. Zouden weer graag eens heen, maar dat gaat nou eenmaal niet en weekendje. Gelukkig is daar het Instagram account van Phantastic420. Deze Japanner weet bloedmooie foto’s te produceren net zijn telefoon en een filter. Qua kleur, compositie en ver weg-gehalte: zeker volgen.

Akiraruiz

Akiraruiz
New Yorker en wereldreiziger Akira is fotograaf en reist de wereld rond. En fotograaf is niet compleet zonder Instagram, en dus speelt hij ook wel eens vals met en filter. Al zijn foto’s staan op zijn website, maar automatisch in je timeline kan door heen te volgen ophet hipstermedium.

Dariszcahyadi

Darias
Indonesiër die je de gefilterde schoonheden van zijn land laat zien. Reislust: zojuist met 27% gestegen. Gelukkig is het landschap van Indonesië gewoon op je scherm te bewonderen via het account van Dariszcahyadi

Ahmeterdemm

Ahmetterdm
Turkse meneer die er zeker waan bij zal dragen dat er meer vakanties naar Turkije geboekt zullen worden. Of het land zonder hipsterfilter ook zo mooi is twijfelen we niet aan, maar dit account van Ahmeterdemm is zeker een lust voor je telefoonscherm.

Goldie_berlin

berlin
Berlijnse dame die de wereld rondreist. Met een telefoon en Instagram. Verwacht een berg aan kleur, vrolijke plaatjes én heel veel van de wereld. Fijn om de maandagochtend me te beginnen, nu de lentevakantie weet voorbij is. Goldie_berlin zorgt voor een goed begin.