TPOok!

 
Humor

Audio: Henry van Loon & Marjan Luif doen Toine van Peperstraten

Dat zal ie leuk vinden

Ex-NOS-sportpresentator Toine van Peperstraten is boos. De heren Snor, Sigaar en Wandelende Anekdote uit het RTL-televisieprogramma Voetbal International waagden het namelijk Toine uit te lachen om zijn ietwat, laten we zeggen, tranen van geluk vanwege veel betere verdiensten bij FOX pathetische afscheid (van helemaal niemand in een volstrekt lege studio). Dat deden Van der Gijp en Derksen dus zo: Klik hier om het fragment van VI te bekijken.

Gemeen en stom vond Toine. Bovendien zijn Toine en Derksen concurrenten van elkaar.

Wij vonden het redelijk geinig. Doe je niks aan.

En daarom willen we u ook zeker het onderstaande geluidsfragment niet onthouden. Daarin hoort u Henry van Loon en Marjan Luif in het radio 1-programma Vrijdagmiddag Live (Avro) ook nog even een hilarisch Toinnetje doen. *Traantje wegpinkt*.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.