Media & TV

VIDEO: TPO-Talkshow met advocaat Theo Hiddema

18-09-2013 12:46


Presentatie: Thedor Holman, Mark Koster.
Camera, regie en montage: Marieke van de Zilver, Bert de Vries, Annelies Wezenberg.

Klagen over roken op de werkplek kan bij de NVWA.

De PVV-stemverklaring van Theo Hiddema:

Stemt allen Wilders!

Ik verzet mij tegen alles waarvoor de ‘A’ in de afkorting PvdA nog staat: afhankelijk, armoede van geest, analfabetisme en achterstand.

Hoed u u ook vooral voor de zoetsappige praatjes van Job ‘de gezalfde Cohen’. Hij is enkel bedreven in het uitspreken van herdenkinsgteksten en het vergieten van morele tranen. Dat kost niets en je hoeft er de handen niet voor uit de mouwen te steken. In Amsterdam heeft hij jarenlang een hels moeras van intimidatie en oplichting in de taxibranche gedoogd en stroomden pas de krokodillentranen toen daar een doodgeslagen taxiklant viel te betreuren.

Het op peil houden van de migratiedruk in de hoop op hapklaar stemvee voor zijn partij, heeft gezorgd voor de vernieling van ons onderwijs, de ziekenzorg en de opkomst van een parallelle samenleving gebaseerd op groepsdwang, schijnfatsoen en hypocrisie. Dit alles gelardeerd met religieuze hysterie, het vertoon van een verwrongen seksuele moraal en veel rif-gerelateerd geweld.

Ons zelfrespect, onze vrijheid, en onze humor hebben het nakijken. Hij die hier tegen vecht met belangeloze moed en zelfopoffering krijgt mijn stem.

Stemt vandaag allen Wilders!

Was getekend,

Theo Hiddema