Gouden Film voor ‘Smoorverliefd’

20-09-2013 19:30

Susan Visser, hoofdrolspeelster in Smoorverliefd werd eerder vandaag door mede-hoofdrolspelers Anna Drijver en Beatrice Hillen verraste met een Gouden Film. De Gouden Film werd namens het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds uitgereikt op de set van de volgende film met Susan Visser.

De speelfilm draait om de romantische verwikkelingen in de levens van puberdochter Eva (Beatrice Hillen), haar chaotische moeder Judith (Susan Visser), haar brave tante Barbara (Anna Drijver) en ambitieuze zus Anna (Anna Raadsveld) in Den Haag.

Gouden Film

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Filmfonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. Sinds de release op donderdag 12 september hebben dus al meer dan 100.000 mensen deze romantische film in de bioscoop gezien. Smoorverliefd is geproduceerd door Sjef Scholte en Danielle Raaphorst. Regisseur van de film is Hilde Van Mieghem, bekend als actrice (o.a. Vox Populi), schrijfster en regisseur van onder andere De Kus en Dennis van Rita met Matthias Schoenaerts.