Voorbij het eigen gelijk
 
 
Leven

Tof: De typmachines van beroemdheden

Da's toch iets anders dan een laptop

Tags: ,

Als redacteur voor een webmagazine moet je wel modern ingesteld zijn. Zo schrijven wij onze artikelen op een variatie aan laptops: van Mac tot Windows. Toch blijft de typmachine iets authentieks houden.

Keri Smith zette de typmachines van een aantal beroemde schrijvers, dichters en zangers naast elkaar. Zo zie je onder andere Ernest Hemingway, Bob Dylan en George Orwell voorbij komen op deze infographic. Dat doet ons toch wel verlangen naar de tijd dat we nog niet op toetsenborden tikten. Zal ik dan toch maar een knalroze typmachine in huis halen?

typewrite

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.