Vooral veel kusjes en lieve woorden in Endless Love

20-03-2014 15:04

Twee tieners die vechten voor de liefde en daar alles voor over hebben. De remake van Endless Love vertelt haast hetzelfde verhaal als het origineel uit 1981, maar heeft toch een twist. Na Brooke Shields en Martin Hewitt, zijn nu Gabriella Wilde en Alex Pettyfer aan de beurt om de twee tortelduifjes te spelen. Shana Feste nam het stokje over van Franco Zeffirelli, regisseur van Endless Love in 1981.

Het verhaal gaat over twee tieners die elkaar pas na hun diplomauitreiking voor het eerst ontmoeten. David (Pettyfer) heeft al jaren een oogje op de verlegen Jade (Wilde) die zich na de dood van haar broer heeft teruggetrokken uit het sociale leven. De stoere hunk heeft een bijbaantje als parkeerjongen bij een sjiek restaurant en komt zijn engelachtige klasgenootje daar tegen tijdens het wegzetten van de auto van haar ouders.

Ze worden hopeloos verliefd op elkaar en willen niets anders dan de zomer met elkaar doorbrengen. Wat David alleen niet weet is dat Jade – die uit een welvarend gezin komt – over tien dagen vertrekt voor een stage ter voorbereiding op haar studie geneeskunde. Vader Hugh (Bruce Greenwood) is namelijk cardioloog en zijn oogappeltje zal in zijn voetsporen treden.

Lees verder op FilmpjeKijken.com >>>