Media & TV

ADAM: succes ‘klaarkomclip’ onverwacht

15-05-2014 09:50

De meidengroep ADAM, die onlangs een clip lanceerde waarin ze al zingend een orgasme lijken te hebben, had niet verwacht dat de video zo’n enorm succes zou worden. Dit zegt zangeres Anna Speller tegen Sp!ts. De clip is inmiddels acht miljoen keer bekeken.

“We wisten natuurlijk wel dat we iets bijzonders hadden gemaakt, dus we waren wel heel erg nieuwsgierig naar wat het zou gaan doen. Maar dat het zó breed zou worden opgepakt, hadden we niet zien aankomen,” aldus Speller, die er bij zegt dat dit het eerste project is waarvan ze niet direct tegen haar ouders heeft gezegd “jongens, kijk nou eens wat ik heb gemaakt”.

Dat de dames al zingend klaarkomen, hoort een beetje bij de promotie van de clip, vertelt Speller. “Sinds we sinds vorig jaar bij elkaar zijn, zijn we altijd wel bezig met hoe we ons willen presenteren. We dachten het zo simpel mogelijk te houden en dit ook gewoon als een experiment te zien. Laten we het gewoon doen en zien wat er gebeurt. En wat ook gewoon geldt: sex sells. Maar aan de andere kant: ik vind het ook erg mooi gedaan. Het is echt een kunstwerkje geworden.”