Media & TV

Toch geen vrouwen-chapter voor motorclub No Surrender

03-06-2014 11:07

Mylene de la Haye, verslaggeefster voor weekblad Panorama, is geen president meer van de No Surrender Sisterhood. Vorige week maakte het tijdschrift bekend dat De la Haye een vrouwelijk chapter van de motorclub zou leiden. Prominent No Surrender-lid Willem van Boxtel – in een vorig leven leider van de Hells Angels – zegt in een verklaring dat complete publicitaire vrijheid geen optie is. No Surrender-chef Klaas Otto heeft nu de stekker uit het project getrokken.

Complete publicitaire vrijheid geen optie

“Complete publicitaire vrijheid in de club, dat was haar insteek maar dat werkt niet”, citeert Panorama Van Boxtel. De la Haye schreef met No Surrender te hebben afgesproken dat ze alles wat ze zou meemaken kon beschrijven in het blad. Maar volgens Van Boxtel is die afspraak nooit gemaakt en is het initiatief per gisteren gestopt.

De la Haye wil desondanks motorclub voor vrouwen

De la Haye gaat niet bij de pakken neerzitten en wil alsnog een motorclub voor vrouwen oprichten:

“Nee, ik heb de smaak te pakken gekregen de afgelopen weken,” zegt Mylène de la Haye. ”Er hebben zich al meerdere stoere meiden bij me aangemeld dus ik ben aan het kijken wat ik kan doen om toch de eerste Nederlandse vrouwen motorclub op te richten.”

Lees ook

Panorama – Statement van een ex-president

Panorama-verslaggeefster richt No Surrender-chapter op