Winnen: een nacht vol Dirty Disney

24-09-2014 13:03

Goed, handjes, wie is er niet opgegroeid met Disney? Dachten we al, de meesten van jullie. En wat is er beter dan een berg nostalgie, Disney, in combinatie met een fijn feestje in de Westerunie te Amsterdam? Daarom brengt Valrave zaterdag 27 september het feestje Dirty Disney. En leuk: jij kunt gastenlijstplekjes winnen.

Met Eelke Kleijn, Bram Fidder, Stefano Richettta en Ruttenbergs duikt de Westerunie diep in de zee. Je favoriete Disneyprins- of prinses is je outfit, maar dan wel even met een andere twist. Het heet niet voor niets Dirty Disney. Uiteraard zorgt de organisatie voor een decor waar je je in een sprookje waant.

En waar dans je op?

Bram Fidder is de held van het moment, ook ver buiten Nederland is hij golven aan het maken. Zo tekende hij onlangs bij KMS, het label van techno grondlegger Kevin Saunderson. Ook Eelke Kleijn schiet richting de sterren, hij heeft net zijn jongste EP ‘51 Degrees Nord’ op het Spaanse label Suara uitgebracht. Stefano Richetta draait sinds mensenheugenis mee en is niet weg te denken uit de scene. De Click organisator voelt feilloos de crowd aan en staat garant voor feest. Valrave resident Ruttenbergs gaat eveneens als een speer.

Valrave is een Amsterdamse organisatie die in korte tijd heeft bewezen dat zij de meest creatieve en gezellige techno feestjes weet te organiseren. De combinatie van een sterke line up met een aansprekend thema en bijbehorende dress code voor de bezoekers, zoals nu ook weer met Dirty Disney, is uiterst succesvol. De lange lijst met (inter-)nationale artiesten die al te gast zijn geweest blijft maar groeien. Zo namen eerder al grote namen als Pleasurekraft, Popof, Tiefschwarz, Mauro Picotto, Felix da Housecat en Matthias Tanzmann plaats in de DJ booth van Valrave.

Winnen!

Winnen? Dat is vrij simpel. Stuur een mailtje naar [email protected] waarin je laat weten wie je favoriete Disneyfiguur is. En waarom natuurlijk. Uiterlijk vrijdag 26 september om 12 uur moet je mail binnen zijn en dan kiezen we een winnaar.

Oh, en vergeet niet even aan te geven op Facebook dat je erbij bent!