Het beste van Londen in eten

08-04-2015 17:32

Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten. Vorig weekend was Leonie in Londen, waar ze het beste eten voor ons opzocht.

Hello there! Ik denk dat als ik deze blogpost online zet, ik alweer thuis ben. Maar dat is nog maar de vraag, want ik zit terwijl ik dit typ op Londen City Airport met een vertraagde vlucht die waarschijnlijk 4 uur later gaat vertrekken dan gepland. Maar dat weet niemand… Zeg, kan die storm even gaan liggen?

Los van de troubles die ik al had op de heenweg (iets met geen treinen in Noord Holland vanwege een zekere stroomstoring) en de vertraging nu op de terugweg, heb ik echt een heel vet weekend gehad. Oja, en ik werd ziek, maar dat word ik altijd op vakantie, dus daar kan ik inmiddels redelijk mee om gaan.

Ik moest vanochtend om 12 uur uitchecken uit het Strand Palace Hotel. En dat vond ik jammer want ik had echt een heerlijk verblijf gehad in dit hotel midden in het centrum.

Verder lezen? De beste hotspots vind je op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.