Leven

Aardig voor je huid: zomerproducten

09-06-2015 10:02

De temperaturen lopen eindelijk op, echt heerlijk! Maar nu de bikini’s weer uit de kast kunnen, is het ook tijd om te denken aan zonbeschermende producten en producten die je gewoon een stuk meer “ready for the summer” maken. Ik geef je ook een tip hoe je mooier en egaler bruin wordt! Dit zijn mijn favorieten:

Nr. 1 Lancaster – Sun Beauty Oil free Milky Spray Sublime Tan factor 30

472-81034717-40054220300_M
De zonverzorging van Lancaster behoort al heel lang tot mijn favoriet! Deze spray van Lancaster ruikt HEERLIJK en trekt ultra snel in. Ik kies altijd voor factor 30 of hoger omdat ik zonbescherming echt heel belangrijk vind. Deze zonnebrandcrème beschermt ook tegen de invloeden van infrarood in de dieper lagen van je huid.

De zonverzorging van Lancaster is te koop bij verschillende luxe parfumerieën en bij de Bijenkorf. Deze kost €22,50

Nr. 2 Scrub & Rub Bodyscrub White mist

DSC_2132-290x370
Dit is echt een product waar ik niet super veel van had verwacht, maar wat uiteindelijk echt zichzelf bewees. Ik ben namelijk dol op de Talasso Scrub van Collistar, die is alleen echt €50. Best prijzig. Maar op een fair kwam ik deze deze scrub met zeezout en amandelolie tegen van Scrub & Rub. En ik was meteen na toen ik hem thuis uitprobeerde helemaal verkocht! Hij maakt je huid ULTRA zacht!!

Als je in de zon gaat is het belangrijk om van te voren goed je huid te scrubben zodat je de dode huidcellen allemaal verwijdert en daardoor mooier en gelijkmatiger bruin wordt. Ik vind hem heel erg fijn omdat hij onwijs fijn scrubt en hij laat een superzacht olie-achtig laagje achter op je huid. Daardoor hoef je bijvoorbeeld geen bodylotion meer aan te brengen en krijgt je huid een mooie glans.

Ideaal en een fijn prijsje, €13,50. Onder andere bij DA drogisterijen te koop.

Nr. 3 Lancaster Tan Maximizer Soothing Moisturizer repairing after sun

Lancaster-After_Sun-Tan_Maximizer_Soothing_Moisturizer_Face_Body
Deze aftersun heeft een heerlijk verkoelend en hydraterend effect, dat je direct voelt na het aanbrengen. Daarnaast ruikt hij ook (net als de zonnebrand) heerlijk en zorgt hij ervoor dat je langer van je mooie bruine kleur kunt genieten. Ik vind dit echt het meest luxegevoel dat je thuis kunt creëren na het zonnen.

Hij kost €21,50 en is verkrijgbaar bij de luxere parfumerieën en bij de Bijenkorf.

Nr. 4 The Bodyshop Honey Bronze Shimmering Oil

88138m_l
Dit product is echt hemels! Over saving the best for last gesproken… Oooh. Oke eerst even uitleggen waar hij voor dient. Het is een droogolie, hij voelt in je handen aan als olie maar trekt super snel in. En dit is een perfect product als je bijvoorbeeld nog niet heel bruin bent, maar toch een mooie sun kissed glow wilt. Hij geeft een lichte bruine kleur af met een geweeeeldige shimmer. Dat zie je meteen na het aanbrengen al. Het werkt dus anders als een bruin-zonder-zon waarbij je een paar uur moet wachten voor je huid er bruiner uitziet. Zie het alsof je een soort van glans panty aantrekt, maar dan met een veel natuurlijker effect.

Ik gebruik deze altijd als ik een jurkje aan wil trekken en mijn benen nog te wit vind bijvoorbeeld. Ook heel goed te gebruiken op het decolleté, buik (voor bikini-weer) of armen. Gezicht zou ik afraden, daarvoor kun je beter een mooie bronzing powder gebruiken.

Hij is in twee kleuren verkrijgbaar, ik houd wel van lekker bruin dus ik heb de donkerste variant gekozen (niet dat je er dan meteen als een neger uitziet) en kost €26,-. Je doet er onwijs lang mee en dit is echt het beste en fijnste product dat ik ooit heb gebruikt.