ALLEEN VANDAAG in de TPO webshop: gratis Anti-Jihad-app

04-05-2016 11:25

Superhandig, een anti-jihad app! Het werkt zo: installeer de app op je telefoon en op alle gebedstijden herinnert de app je eraan dat Allah niet bestaat. Ook is er een Humor Challenge: de app toont elke dag een Mohammedcartoon, waarna de gebruiker kan bijhouden hoe hij daarop reageert. Via een gebruiksvriendelijke interface kan hij aangeven of hij na het zien van de dagelijkse cartoon cartoonisten wil vermoorden, zich gekwetst voelt en vindt dat er grenzen aan de vrije meningsuiting zitten, of gewoon de Nederlandse grondwet respecteert. Vorderingen worden bijgehouden in een overzichtelijke grafiek die is vormgegeven als een tijdbalk: wie radicale antwoorden geeft, blijft in het jaar 570 hangen, wie de-radicaliseert vordert gestaag naar het hier en nu. Track your progress!

Een andere feature van de anti-jihad app is de islamofobie-meter. Wie meent slachtoffer te zijn van islamofobie kan daar met één druk op de knop melding van maken, inclusief locatie-markering, invoerveld voor de islamofobe uitlating en de mogelijkheid een foto van de islamofoob te uploaden. Islamofobie bestaat natuurlijk niet maar op deze manier verzamelt de app content voor een nog te ontwikkelen IslamLOLz-app. Een realtime overzicht van klikkende huilies die niet tegen onaangename waarheden over de islam kunnen.

De privilege-checker is er voor die moeilijke momenten dat de potentiële jihadist zonder stageplaats zit en overweegt zichzelf en ettelijke onschuldigen op te blazen uit naam van Allah. De gebruiker kan vinkjes zetten bij zaken die hij gratis en voor niets krijgt in het vrije Westen en zo zijn privilege checken. Deze tool is erg waardevol om uit de slachtofferrol te komen en om te leren inzien dat het Westen jou niets verschuldigd is. De indrukwekkend lange rij vinkjes bij zaken als ‘uitkering’, ‘huisvesting’, ‘onderwijs’, ‘gezondheidszorg’, ‘vrijheid’, ‘kinderbijslag’, ‘rechtstaat’, en noem maar op, zijn een krachtige visuele reminder dat jezelf slachtoffer vinden in deze omstandigheden echt volstrekt beschamend is.

Ludiek is de Ramadankalender, elke dag van de ramadan een origineel recept. Verras vriend en vijand met de Kanker-0-Lizer, een functie die je facebookberichten en hatemails aan mensen waar jij het niet mee eens bent, zuivert van spelfouten en de termen ‘kanker’, ‘je moeder’ en ‘hoer’. Je zult opeens niet meer oliedom en agressief overkomen!

Met deze app ban je de enige oorzaak van jihadisme, de islam, effectief uit je leven! Zonder islam geen radicalisering, een frissere adem, een langer leven, glanzender vacht, nooit meer last van bedwateren en een gegarandeerde afname van terreur! Wacht niet langer! Bestel ook de ANTI JIHAD APP!