Policorwatch: islamitische moordpartij in Orlando is de schuld van…man-zijn

14-06-2016 12:08

We hebben het weer kunnen bewonderen de afgelopen dagen: het amechtige gespartel van de allengs slinkende groep mensen die altijd, overal en ten koste van alles de islam willen verdedigen. De islamitische moordpartij op 49 homo’s in Florida was homofobie, en had niets met islam te maken. Dader Mateen had een onderliggend agressieprobleem, en het had niets met islam te maken. De Amerikaanse wapenwetten en de NRA waren schuldig, met een aardappelmesje had de moslim Mateen nooit zo veel mensen kunnen doden, en het had niets met islam te maken.

Zelfs John Kerry, MinBuZa van de VS, hield vol: “Het ergste dat wij kunnen doen is met de vinger naar een groep of één of andere sektarische groepering of religie wijzen. Dat zijn niet de waarden van ons land.” Nee meneer Kerry, als u de koran vergelijkt met de waarden van uw land zult u zien dat de islam volstrekt niet verenigbaar is met de vrije, democratische rechtsstaat waarin ieder mens gelijkwaardig is. En het ergste dat wij kunnen doen is niet met de vinger wijzen naar de oorzaak, namelijk de islam, maar bijvoorbeeld 49 mensen vermoorden omdat zij homo zijn en omdat het mohammedaanse geloof zo’n moordpartij inspireert. Dát is zo ongeveer het ergste dat wij kunnen doen. Dat, en vervolgens de oorzaak weigeren te benoemen.

Maar het kan gekker. Omdat regressief-links werkelijk niet meer weet waar ze het moeten zoeken om de oorzaak van de terreur, de islam, er buiten te houden, hebben ze nu een nieuwe Orwelliaanse waarheidsvervormer. Terreur is de schuld van….toxic masculinity. U hoeft niet uw piemel af te knippen met een roestige schaar, althans, niet meteen. De blanke, linksliberale, vrouwelijke (sort of…) Amerikaanse social justice warrior die het stukje schreef waarin zij mannelijkheid de schuld geeft van terreur in plaats van de ware oorzaak, de islam, te benoemen, legt het even uit:

Toxic masculinity is a specific model of manhood, geared towards dominance and control. It’s a manhood that views women and LGBT people as inferior, sees sex as an act not of affection but domination, and which valorizes violence as the way to prove one’s self to the world.

Ziehier een vrij exacte omschrijving van een moslim die strikt de koran naleeft. Maar dat bedoelt de malle vrouw uiteraard niet, midden in een orkaan van bewijs dat islam de voedingsbodem voor terreur is, gebruikt zij ‘mannelijkheid’ als argument om het mohammedanisme (oorzaak van de moordpartij in Orlando, red.) uit de wind te houden. Mannelijkheid is dan ook zonder vergunning verkrijgbaar moet u weten (net als islam), alomtegenwoordig (net als islam), en vereist het dagelijks tot je nemen van haat jegens mensen die anders zijn dan jijzelf (oh nee dat geldt alleen voor islam).

De bokkensprongen die de verdedigers van de islam (motivatie voor terreur) maken, worden steeds gekker en in hun ijver om maar alles behalve de islam (reden voor moordpartijen) aan te wijzen als de oorzaak van de oorlog die tegen het Vrije Westen wordt gevoerd, zijn de wegkijkbrigades bereid om zelfs het ‘man zijn’ onder de bus te gooien. Toxic masculinity. Wauw. Wat een vondst. Snel allemaal zitplassen want voor je het weet sta je opeens tussen een stapel dooie nichten, met een automatisch wapen nog nasmeulend in je toxische mannenhanden. Moslims onderdrukken vrouwen, geschifte lefties onderdrukken onze eigen mannen, zo is iedereen onderdrukt en kan de islam (doodscultus, red.) welig tieren.