TPOok!

 
avatar
   
Boeken

Nu in Nederlandse vertaling verkrijgbaar: ‘Vrouw in het blauw’ van Tania Kambouri

Dé Duitse bestseller over toenemende criminaliteit, islamitisch geweld tegen politie en een falende rechtstaat

Artikel na advertentie.

Lees alle reviews over Vrouw in het blauw

We hebben er al eens vaker aandacht aan besteed: de Duitse bestseller Deutschland im blaulicht, van de Duitse politie-agente Tania Kambouri. Hét boek dat in Duitsland voor ophef maar ook voor veel begrip zorgde. Ophef omdat Kambouri realistisch en beslist niet politiek-correct haar ervaringen als agente beschrijft in de multiculturele maar ernstig falende rechtstaat Duitsland en begrip omdat Kambouri eindelijk opschrijft wat velen al dachten maar niet durfden te zeggen: criminaliteit en geweld neemt toe en dat geweld en die criminaliteit wordt steeds vaker veroorzaakt door jonge allochtone mannen. Moslimmannen.

Moslimmannen die geen enkel respect hebben voor gezag, en al helemaal niet voor vrouwelijk gezag. Jongemannen die extreem gewelddadig zijn en inmiddels hele straten en wijken beheren, omdat de politie niet langer de baas kan zijn op die straten en in die wijken. Zelfs de rechters lijken bang te zijn voor allochtone clans die in sommige Duitse steden inmiddels het monopolie hebben op de georganiseerde zware misdaad.

Dit boek, voor het politiek-correcte Duitsland een boek met dezelfde impact als destijds Deutschland schaft sich ab door Thilo Zarrazin, is nu ook in het Nederlands vertaald. Weliswaar zijn de problemen in Duitse multiculturele samenleving niet ook de problemen in de Nederlandse multiculturele samenleving, maar veel ervaringen zullen voor Nederlanders erg herkenbaar zijn. Niet in het minst voor Nederlandse politieagenten en hulpverleners die, net als Kambouri, dagelijks het geweld op straat aan den lijve ondervinden.

Vrouw in het blauw, noodkreet van een politieagente wordt uitgegeven door uitgeverij Just Publishers en is te bestellen via onder andere Bol.com voor 16,95 euro. Het boek is helaas niet als ebook beschikbaar maar uitsluitend in papieren paperbackversie verkrijgbaar.

 

Hieronder:

Naast de kaft en de volledige inhoudsopgave ook wat extra bonuspagina’s uit het hoofdstuk: Niet alleen moslims, wel opvallend veel.

 

Screen Shot 2016-07-02 at 13.12.41
Screen Shot 2016-07-02 at 13.13.53
Screen Shot 2016-07-02 at 13.14.07
Screen Shot 2016-07-02 at 13.15.09
49

 

   

Steun direct Bert Brussen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.