Gekkieswatch: hier, neem wat hippies om uit te lachen

28-07-2016 09:46

In deze sombere tijden van terreur en andere mohameddaanse verrijkingen mag er ook weleens gelachen worden mensen. Ontmoet de familie Allen. Deze hippies doen alles volgens het hippie-handboek. Kleuters van 5 die nog aan hun moeders tiet hangen, ouders die weigeren hun kinderen op te voeden, naar school te sturen of zelfs in een eigen bed te laten slapen en natuurlijk wil het hippienest ‘off the grid‘ leven.

Ja, heel grappig, maar láát die mensen toch joh. Toch? Nou nee want kindermishandeling en bedelen zijn niet ‘excentriek’ of ‘authentiek’ maar gewoon ugh, doe eens niet, hippies. Behalve de griezelige praktijk om kinderen aan de borst te houden op een leeftijd dat het jong er gewoon in een nette volzin om kan vragen, kiezen de Allensjes ook voor lotusbirthing. Wat dat is? Dat is het niet doorknippen van de navelstreng. Jep, je laat je baby dus vastzitten aan een rottend stuk baarmoedervlees, dat in een aparte bundel naast de boreling ligt, tot de navelstreng het vanzelf van uitdroging en ontbinding opgeeft. En dan maar hopen dat alleen aan placentazijde van de navelstreng de boel aan het rotten slaat, want infectie ligt op de loer.

Uiteraard vaccineren de gekken hun kroost niet, dat is al poging tot doodslag in een beschaafd land maar gezien hun emigratieplannen naar Costa Rica ronduit crimineel, en met hun definitie van ‘zelfvoorzienend’ is ook wat mis: ze vragen geld, veel geld, uw geld om ‘zelfvoorzienend’ te kunnen zijn. Ook zijn ze niet helemaal off the grid, ze zijn zeer on the grid voor de instanties die kinderbijslag en huursubsidie verstrekken.

Enfin. Doodeng huillachfilmpje hier:

En verder alles wat Cartman zegt: