Binnenland

Islamiseren doe je zo: stapje voor stapje moskeedrammen en gebedsjengelen

22-11-2016 13:38

De na jaren ruzie en splijtzwammerij doorgedramde Turkse Westermoskee in Amsterdam West acht het tijd voor de volgende stap in de islamisering van de wijk (de stad, het land, Europa): de gebedsoproep moet schallen! Dat er afspraken zouden zijn dat zulks niet de bedoeling is, daar weet voorzitter Muhettin Aydin niks van. Wel is het erg zielig voor de moskee dat er na berichtgeving in de media over de gebedsoproep, er opeens allemaal negatieve reacties komen.

Heel vreemd, je laat een met terreur, onderdrukking en radicalisme geassocieerde strijdkreet van een krijgsprofeet met een veroveringsideologie loeien in een vrij, westers land, tegen eerder gemaakte afspraken (huh, afspraken?) in, en metéén negatieve reacties! Najaaa. Supergemeen.

Nadat mensen geen moskee wilden, die er toch kwam, en geen buitenlqndse invloeden in de moskee, die er toch kwamen, wrikt islam-splijtzwam nu aan de afspraken over de gebedsoproep, die wij niet willen maar die er toch gaat komen. Maar of u vooral geen plan wil herkennen in stapsgewijze islamisering want dan moeten politici en media weer foei roepen en u uitlachen danwel met Hitler vergelijken en na, bijvoorbeeld, verkiezingen bedremmeld constateren dat ze u en uw grote gelijk gewoon helemaal gemist hebben.

Enfin.

Amsterdam is na decennia vraat door PvdA-rot inmiddels in handen van D66, dat is een soort PvdA qua slachtofferdenken en wegmetons maar dan nóg burgerhatender en elitairder, dus die gebedsoproep gaat u als u omwonende bent gewoon moeten slikken. En als de Westermoskee het mag, mag iedere andere moskee het ook, en tegenwoordig woont al zowat iedereen in Nederland binnen gehoorsafstand van een moskee dus hoera! Coming soon vanaf een minaret near you!

Laten we vooral niet vergeten dat via moskeeën salafisten gewelddadig de macht trachten te grijpen, zozeer zelfs dat zij onderling geweld niet schuwen. En dat via moskeeën werd opgeroepen om tijdens de Turkse Coup de straat op te gaan om tiran Erdogan te steunen. En dat mensen in de moskee een vooraf ingevuld aangifteformulier tegen de vrije meningsuiting van een democratisch gekozen volksvertegenwoordiger konden ondertekenen. Dus hee, zo’n gebedsoproep valt vergeleken met zulke zaken dan best mee juist, toch? Nou dan.

Hieronder een filmpje bij betreffende moskee, ondergetekende praat met Wim van Rooy over de betekenis van dergelijke bouwsels en hun nut binnen de islamitische expansie.

Screen Shot 2016-01-29 at 15.11.26