avatar
   
Leven

Gewichtsconsulent over dieetboek Fajah Lourens: ‘Mijn broek zakt er nog net niet van af’

'Je wordt niet gelukkig van een killerbody'

Personal Trainer & gewichtsconsulent Yousra Jaddour las in het Algemeen Dagblad een artikel over Fajah Lourens en de promotie voor haar tweede ‘Killerbody’-boek en schreef in een blog op haar Facebookpagina: “Mijn broek zakt er nog net niet van af. Maar dat komt meer omdat mijn kont gewoon wat te dik is.”

Cardio op een lege maag, harde benen en 1200 calorieën per dag? ‘Ninja Moeder’ Yousra deelt in een blog op haar persoonlijke Facebook pagina haar ongezouten mening over de ‘killerbody onzin’. Zelf is ze moeder van drie kinderen en sport ze regelmatig. In haar blog heeft ze een belangrijke boodschap.

Ze schrijft: “Geniet van je leven! Dat kan ook met blubberbenen. Honger jezelf niet uit. Je wordt niet gelukkig(er) van een killerbody. Eet gewoon gezond, gevarieerd en met mate. Sport er regelmatig bij. Train je sterk en fit. Wees tevreden en dankbaar met je lijf. Het is het enige huisje waar jij in kan leven. Zorg er voor dat je huis gezond is. Dát is het allerbelangrijkst.”

 

Lees verder op ShePostsOnline >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.