Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Muziek

Singlepremiere Petter Carlsen – Gnist

Beluister nu alvast de single van het nieuwe album Glimt

Met een exclusieve show in de Nicolaaskapel in Nijmegen presenteert de Noorse Singer-Songwriter Petter Carlsen zijn nieuwe album Glimt in Nederland. Gisteren was de premiere van de eerste single van dat album, Gnist. Carlsen promoot het album met een korte tour in Nederland, naast Nijmegen staan er nog drie data op het programma. Beluister alvast de nieuwe single hieronder:

Dit is Petters vierde plaat, maar z’n eerste in z’n eigen taal, gebaseerd zowel eigen ervaring, fictie of verhalen van vrienden en familie, waarover hij het volgende zegt: “Het begon met Majestet (Majesteit), het eerste nummer dat ik schreef voor deze plaat. Voordat nummer binnen kwam vliegen zag alles er heel anders uit, maar de verandering bleek goed. Een groot deel hiervan ik te danken aan mijn producer Wetle Holte, die begreep wat en waar ik wilde, zelfs voordat ik het wist.”

Solo spring tour 2017

13.04 | St. Nicolaaskapel, Nijmegen

14.04 | So What, Gouda

15.04 | Simplon, Groningen

16.04 | Cacaofabriek, Helmond

PetterCarlsen-Glimt tour square

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.