TPOok!

 
avatar
   
Leven

Gin-tonics en tongen in de homokroeg

'Ineens snap ik het spelletje hard to get'

Sinds ik weer vrijgezel ben voel ik ontzettend de behoefte om in het weekend flink de bloemetjes buiten te zetten. Mijn lieftallige vriendinnen voelen die behoefte iets minder, dus nemen mijn gay best friends mij met liefde mee op sleeptouw. Gay stappen is eigenlijk heel erg fijn, ik hoef mij nooit zorgen te maken dat ik word lastig gevallen door hitsige mannen, tot die ene avond…

Ik loop niet meer helemaal recht op mijn benen, de gin-tonics hebben er behoorlijk ingehakt, maar ik vind dat er nog even gedanst moet worden! K. en T. lopen alvast naar achter terwijl ik nog even met de barman sta te kletsen en drankjes bestel. Met drie Spa Rood wurm ik mijzelf vervolgens door de mensenmassa naar achter. Voordat ik het goed en wel door heb, pakt een Fransoos mij van achter beet en begint ranzige dingen in mijn oor te fluisteren. Heel even voel ik dat zijn tong mijn oorlel bereikt. K. en T. komen niet meer bij van het lachen, maar voelen tegelijkertijd niet de noodzaak om mij te redden.

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.