TPOok!

 
avatar
   
Leven

Glutenvrij: ‘Ik irriteer suf aan mensen die geen gluten eten’

'Ik ben dol op wit, en dit bedoel ik niet racistisch'

‘Ik mag je feliciteren. Je hebt coeliakie.’ Deze woorden kwamen uit de mond van ‘mijn internist’. En ik…liep bijna de polonaise. Er was twijfel tussen twee ziektebeelden: coeliakie en/of Auto-immuun hepatitis zijn. Van die laatste word je echt niet vrolijk. Ik was dus zo blij als een kind en snapte zijn felicitatie. Het afgenomen darmbiopt heeft de diagnose voor 100% bevestigd. Antistoffen zijn in mijn bloed volop aanwezig, maar kunnen ook wijzen op een andere auto-immuun ziekte, die hepatitis variant. Gelukkig niet.

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.