Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Leven

Een reactie die Thierry Baudet nog niet heeft gekregen (van een vrouw)

'Hopelijk gaan meer mensen bij zichzelf na waarom ze zo kwaad op je zijn'

Beste Thierry Baudet,

Iedereen weet inmiddels dat jij de laatste weken een behoorlijke lading poep over je heen hebt gekregen. Ik moet eerlijk toegeven dat mijn eerste reactie ook één van woede was. Niet vanwege die ene pagina uit je boek Voorwaardelijke liefde, maar vanwege het artikel op ThePostOnline (bij je roman houden mensen er geen rekening mee dat schrijvers artiesten zijn.)

Mijn eerste reactie op het TPO-artikel was: “Nee, hoe kan zo’n charmant iemand nou zo’n hufter steunen?”Je beschrijft in het desbetreffende artikel dat Julien Blanc een karikatuur neerzet en grappen maakt voor shock value. Dat snapt toch iedereen? Helaas ga je er ook maar gelijk van uit dat iedereen snapt dat hij overdrijft.

 

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.