Leven

Anti-homogeweld is nog lang niet over

'Homofobie een blanke ziekte? Laat me niet lachen!'

Homofobie is nog lang niet over. Velen houden nu elkaars hand vast uit solidariteit met het homostel dat van het weekend werd toegetakeld. Toch komt bij mij de angst weer boven dat men het over een week weer is vergeten en weer verder gaat met het dagelijkse leventje. Er moet veel meer gebeuren dan een dagje elkaars handjes vasthouden. Laat ik eerst beginnen met een eigen verhaal. Natuurlijk gaat het niet alleen om homo’s, maar ook lesbiennes, biseksuelen en transgenders. Uit de cijfers blijkt dat homo’s vaak slachtoffer zijn van geweld. Het is ook de groep die zich het meest onveilig voelt.

 

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

   
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.