avatar
   
Leven

‘Geen gelul, direct een tong erin’

'Je tong voelt heftig maar megalekker'

 

Je fietst recht op me af (a man with a mission) en zet je fiets vlak voor mijn neus stil. Het woord ‘hallo’ slik ik net op tijd in. Jij bent er klaar voor, ik nu ook. Op onze allereerste date zoenen zonder elkaar eerst gedag te zeggen; dat is de afspraak. Geen gelul, direct een tong erin. Met één hand houd je je fietst vast, met je andere hand duw je me tegen je aan. Je kijkt me strak aan en zoent me. De spanning die we weken lang via de app hebben opgebouwd proef ik terug in je manier van zoenen…je tong voelt heftig maar megalekker.

 

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

 

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.