TPOok!

 
avatar
   
Leven

Dit gaat nu heel erg viraal op Facebook, want Koningskind

'Amalia, je bent een prachtig meisje'

Koningsdag is voorbij en ik weet niet zo goed wie ik erger vind. De mensen die het nodig vonden om lelijke dingen te twitteren over het uiterlijk van Prinses Amalia, of de vele nieuwsmedia die het vandaag nodig vonden om deze tweets nog een keer te herhalen en te delen. Nieuws, hoe gruwelijk ook, delen doen wij ook. En dat moet ook. Maar is het nieuws dat mensen met hun mobiele telefoontje lelijke en haatdragende teksten over onze toekomstige koningin de wereld in slingeren? Ik vind van niet. Pesten is afschuwelijk en pesters een podium geven vind ik net zo erg.

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.