TPOok!

 
avatar
   
Leven

‘Ik kus je in je nek en dwaal met mijn tong richting je oor’

'Je neemt de leiding over en drukt je lippen stevig op de mijne'

Ik zit op je schoot en leg mijn handen in je nek. Ik glimlach en trek je dichter naar me toe. We zijn nu een paar millimeter van elkaar verwijderd. Mijn hart bonst van opwinding en ik ben zenuwachtig as hell. Dit is perfect. Jij. Deze avond. Je 1 meter 92. Je reteknappe gezicht. De zwoele liedjes die je zingt over de liefde. Ik staar naar de twinkeling in je diepbruine ogen.

Lees verder op ShePostsOnline.nl >>>

 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.