Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Muziek

Rolling Stones geven twee concerten in Nederland

30 september Amsterdam ArenA, 15 oktober GelreDome Arnhem

De Rolling Stones komen dit najaar voor twee concerten naar Nederland. Op 30 september staat de legendarische formatie in de Amsterdam ArenA en op 15 oktober in de GelreDome in Arnhem. De concerten vinden plaats in het kader van de Stones- No Filter tour, maakte concertorganisator MOJO dinsdag bekend.

“Zoals altijd zullen de Rolling Stones hun fans trakteren op een setlist vol klassiekers als Gimme Shelter, Paint It Black, Jumpin Jack Flash, Tumbling Dice en Brown Sugar, maar daarnaast zullen ze ook enkele nieuwe nummers ten gehore brengen”, aldus MOJO.

De kaartverkoop voor de concerten in Nederland begint op 12 mei om 10.00 uur via ticketmaster. De goedkoopste kaarten kosten 95 euro exclusief servicekosten.

De Europese tour begint op 9 september in het Duits Hamburg en wordt afgesloten op 22 oktober in Parijs.

Anp

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.