Voorbij het eigen gelijk
 
 
avatar
   
Video

Primeur: De nieuwe video van David Douglas

Last Day On Earth

Tags:

Op 24 maart verscheen het nieuwe album Spectators of the Universe van David Douglas. Op het nieuwe album smeedt hij een mix van zomers warme disco en elektronische muziek aaneen tot een geheel. Douglas is daarbij naar eigen zeggen geïnspireerd door de astrologische schriften van zijn naamgenoot uit de 18e eeuw. Vandaag brengen wij je de primeur de zomerse clip van het nummer Last Day On Earth.

Het weer is er inmiddels ook naar. Warme, klamme, zomeravonden die niet lijken te eindigen en vragen om een dromerige sfeer. Zanglijnen en synths die je ondersteund door beats meevoeren naar een avond vakantie in eigen stad.

David Douglas stond eerder al eens op festivals als Pitch en Best Kept Secret.

Aankomende shows

26.05.2017 – Sniester Festival, Den Haag
09.06.2017 – Luxor Live, Arnhem
08.07.2017 – Georgie’s Wundergarten, Amsterdam
15.07.2017 – Wildeburg, Kraggenburg

 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.