Voorbij het eigen gelijk
 
 

Welzijnsclub Utrecht verschuift Kinderdagfeest om ramadan, geen moslim die daar om vroeg

Maar zelfislamiseren kan niet wegmetons genoeg zijn natuurlijk

De internationale Kinderdag op 1 juni valt dit jaar in de ramadan. Hoewel kinderen niet meedoen aan ramadan, heeft de Utrechtse welzijnsorganisatie Wijk&co besloten de viering van Kinderdag een week te vervroegen. Dit schrijft de Telegraaf.

Fleur van IJperen, ‘sociaal makelaar’ (??) bij organisator Wijk&co, meldt desgevraagd dat er geen verzoek vanuit de islamitische gemeenschap is gekomen om dit te doen. Wachten tot moslims het zelf aankaarten zou weleens kwetsende uitsluiting kunnen zijn natuurlijk, beter islamiseer je pro-actief je evenementenplanning.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.