Voorbij het eigen gelijk
 
 
Film

Einde aan ondraaglijke spanning: Boris van der Ham doet de stem van de poep-emoji

Cast van de emoji-film bekendgemaakt, voorspelbaar kliekje BN-ers

Het was tot het laatste moment spannend, maar nu is dan eindelijk de cast bekendgemaakt van de Emoji-film. Voorspelbaar blik BN-ers, gaap, sowieso suffe film ook maar de urgente vraag was natuurlijk: welk Poldertalent gaat zijn of haar stem lenen aan de poep-emoji?

Gerucht ging dat de Lachende Drol weleens de come-back van gevallen kindervriend Peter Jan Rens zou kunnen betekenen, van KAKtus naar poep is maar een kleine stap immers. Ook Gordon was in de race, maar die bleek het woord ‘poep’ niet te kunnen uitspreken zonder een kwartier durende astmatische slappelach-aanval. Oh-hoo wat is hij érruuggg.

Maar nu weten we het eindelijk: Boris van der Ham, oud D66-politicus, acteur en voorzitter van het Humanistisch Verbond, is Poep-emoji de Lachende Drol.

   
 
 
Toon / Verberg Reacties
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.