TPOok!

 
Muziek

TMZ: Chester Bennington, zanger Linkin Park, pleegt zelfmoord op 41-jarige leeftijd

Was bevriend met Soundgarden zanger Chris Cornell

Chester Bennington, de zanger van Linkin Park is vandaag dood aangetroffen in zijn woning in Los Angeles. Volgens entertainment website TMZ zou de rock-frontman zelf een einde aan zijn leven hebben gemaakt. Bennington kampte jarenlang met alcohol- en drugsverslavingen.

In interviews vertelde hij in het verleden suïcidaal geweest te zijn omdat hij als kind werd misbruikt. De Linkin Park-zanger was een goede vriend van Chris Cornell, die in mei zelfmoord pleegde. Cornell zou vandaag 53 jaar zijn geworden.

Linkin Park scoorde hits als In The End, Crawling en Numb/Encore, een samenwerking met JAY-Z. De band trad meermaals op in Nederland, 20 juni stond Bennington nog met Linkin Park in de Ziggo Dome. De 41-jarige Bennington zou zichzelf hebben opgehangen. Hij laat onder meer zes kinderen achter.

(TPO/ANP)

   

Steun direct Gyurka Jansen

Doe een rechtstreekse donatie aan deze auteur en blijf nieuwe bijdragen mogelijk maken: (Dit stuurt je naar een betalingspagina)
Heb je vragen over TPO en donaties? Mail naar [email protected]Bitcoins doneren? Kijk hier voor meer informatie
 
 
Toon / Verberg Reacties  
 
Sinds september 2017 moet je ingelogd zijn op Facebook om hieronder meer dan de standaard aantal reacties te laden.
Het gaat hier helaas om een verandering die Facebook zelf heeft doorgevoerd.
Maar je kunt ook reageren via Disqus.
Als iedereen slaapt, zijn wij wakker.